uw software

Wij zijn gespecialiseerd in software zoals apps en A.I

App's

Heeft u een idee voor een app voor Android en/of IOS? Wilt u een game uitbrengen of een informatieve app? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor ingewikkelde app's als Buienradar, maar ook een eenvoudige bedrijfsinformatie app. Kom eens met ons praten voor de mogelijkheden. Wij maken al app's vanaf € 200,-

Api's

Heeft u een front-end site en bent u op zoek naar een goedwerkende API ? Wij maken die graag voor u. Wij makenvoor onze app's gebruik van NodeJS, stabiele software met ongekende mogelijkheden.

Als u gegevens wilt laten opslaan in een database , regelen wij dat graag voor u. De gegevens worden veilig opgeslagen en kunt u op elk moment opvragen . Wij bouwen een login functie waar de wachtwoorden worden versleuteld en u altijd toegang heeft tot uw klantgegevens.

A.I.'s

Een A.I lijkt nog toekomstmuziek, maar de ontwikkelaars van Acali werken hier al dagelijks mee. Wij bouwen A.I's voor het beantwoorden van vragen van klanten ,het herkennen van gezichten en objecten of het voorspellen van de beurs.

Gesprekken / vragen van klanten

Een A.I kan gesprekken met klanten voor u voeren en hun vragen behandelen. Als u gesprekken tussen klanten en uw personeel voor een bepaalde periode bewaard kunnen wij een A.I trainen om deze gesprekken na te bootsen.

Gezichten / Objecten herkennen

U heeft er vast wel van gehoord gezichtsherkenning. Wij kunnen deze techniek ook aan u leveren. We hebben deze A.I al kant en klaar liggen en kunnen deze zeer snel in uw systeem inbouwen. Het herkennen van objecten kan handig zijn als u bijvoorbeeld een camera marktplaats website hebt. De A.I kan dan herkennen dat er alleen foto's van camera's geplaatst worden en geen foto's die niets met camera's te maken hebben.

Kassasystemen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het zeer voordelig ontwikkelen van kassasystemen. Uw volledig assortiment wordt in ons geimplementeerd en kan eenvoudig worden aangepast. Facturen worden met 1 druk op de knop geprint, de voorraad wordt bijgehouden en eventueel een klantenbestand aangemaakt. De ouderwetse kassa kan het raam uit. Als u nog een oude pc heeft kunnen wij deze ombouwen of wij verzorgen zelf een pc voor u. Als het systeem geimplementeerd is wordt het direct na opstarten geopend en kunt u inloggen. We registreren wie de verkoop doet en kunnen dit eventueel met een vingerafdrukscanner vereenvoudigen.