Uw professionele website

Zoekt u een goedkope professionele website? Dan bent u bij ons bent aan het juiste adres. Wij leveren al een mobielvriendelijk en zeer professionele website vanaf € 100,-.

Heeft u verder nog wensen, schroom niet om contact met ons op te nemen, bijna alles is mogelijk voor een zeer voordelig tarief.

Hoe komt uw website er uit te zien ?

Al uw gegevens

U levert de tekst en foto's aan, wij doen de rest. We maken een mooi en responsive (mobielvriendelijk) design, zorgen ervoor dat uw website goed wordt gevonden door de zoekmachines en zorgen dat de website functioneel en gebruiksvriendelijk is. Heeft u speciale wensen voor uw design? Wilt u dat wij bepaalde kleuren gebruiken of een speciaal lettertype? U roept, wij draaien ! Indien u nog geen idee hebt bij het ontwerp van uw website, is dit uiteraard geen probleem en zullen wij zelf een design voor u maken.

Gratis extra's

Hieronder vindt u een paar voorbeelden van componenten die wij in uw site kunnen inbouwen:

  • Youtube video's
  • Google maps
  • Automatische scroll
  • Slider voor uw foto's
  • Review widget's (bijvoorbeeld Feedbackcompany))

een mooi en responsive design

mobielvriendelijk

Mobiele gebruikers klikken vaak weg als uw website niet mobielvriendelijk is daarom maken wij uw website met een responsive design. Dit zorgt ervoor dat uw website goed wordt weergeven op ieder apparaat.

responsivenes is belangrijk

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen een telefoon of een tablet om iets op te zoeken. De kans is groot dat meer dan 50% van uw websiteverkeer via mobiel zal gaan, daarom is het belangrijk mobiele gebruikers ook goed uw site kunnen bekijken

Optimalisatie voor zoekmachines

Zorg dat u te vinden bent !

Google zorgt voor de meeste nieuwe bezoekers op websites. Het is daarom belangrijk dat u daar dan wel goed vindbaar bent. Wij kennen de algoritmes van Google en andere zoekmachines en houden updates nauwlettend in de gaten. Ons streven is om uw website bovenaan de eerste pagina te krijgen.

Gratis integratie met Google Analytics en Adsense

Weten wat er gebeurt op uw website.

Google Analytics geeft inzicht in het verkeer op uw website. Zo kunt u zien hoeveel bezoekers er op uw website zijn geweest en welke pagina de meeste bezoekers trekt. Het is zelf mogelijk om "Real Time" te zien of er bezoekers op uw website zijn. Google Analytics is een sterke marketing tool en kan u helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn.

Geld verdienen met uw website

Google Adsense is een programma van Google waarmee u makkelijk advertenties op uw website kan zetten. Hiermee kunt u geld verdienen met uw website

Onze contactwizard

Waarom een wizard

Met de contactwizard maakt u het uw bezoekers heel gemakkelijk om contact met u op te zoeken. Ze hoeven enkel hun gegevens in te vullen en op verzenden te drukken. Dit zorgt ervoor dat bezoekers sneller een offerte bij u zullen aanvragen.

Wat is allemaal mogelijk

U vertelt welke infomatie u van uw klanten nodig heeft en wij maken daar een handige wizard van.

Bevestigingsemail

Als uw bezoekers op "verstuur" hebben geklikt, wordt er een automatisch een bevestigingsmail naar hen en naar u verstuurd. De mail die naar u gaat, bevat de infomatie van uw klant en er gaat een dank- of instructiemail naar uw klant.

Sms

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om uw klant automatisch een sms te sturen. Wij bouwen deze mogelijkheid graag voor u in. De kosten hiervoor zijn zeer beperkt, ongeveer 7 cent per sms.

Kosten

Een wizard kost u eenmalig €50 plus €10 service kosten per jaar.

Voorbeeld

naam
Geslacht
email
telefoonnummer
Afmetingen:
lengte
breete
extra dikke behuizing
Type hout

Uw prijsberekening direct op uw website

Uw klant direct laten weten hoeveel het kost

Mensen willen over het algemeen graag direct weten wat een product of dienst kost. Hier kunnen wij eenvoudig een handige tool voor bouwen. U draagt een tabel of een formule aan die de kosten van uw produkt of dienst weergeeft en wij maken de berekening en zorgen ervoor dat deze op een mooie en duidelijke manier op uw website wordt getoond. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want een prijsberekeningstool maken wij al vanaf € 50,-. Wel komen daar nog €10 service kosten per jaar bij. Indien u meerdere widgets op uw website gebruikt, blijven de servicekosten jaarlijks € 10,-

Voorbeeld

Afmeting:
lengte (cm)
breedte (cm)
extra dikke behuizing
Type hout

Geografische Landingspagina's

Wat zijn landingspagina's ?

Landingspagina's zijn pagina's op uw website die speciaal zijn gemaakt om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Met een geografische landingspagina bedoelen wij eigenlijk een aparte pagina voor een bepaalde plaats of regio. Bent u bijvoorbeeld schilder in Amsterdam, maar bent u ook werkzaam in Haarlem. Dan zorgen wij dat u met een aparte geoptimaliseerde pagina ook goed in Haarlem vindbaar bent.

Kosten

de eerste Geografische Landingspagina kost €50 daarna kosten ze €30 per stuk

Uw website laten hosten

onze hosting services

Wij doen meer dan alleen hosten. als u uw website bij ons laat hosten zorgen wij voor een gratis SSL certificaat (veilige website met een slotje in de adresbalk) en Server Side Rendering (SSR) Server Side Rendering Server Side Rendering (ssr) zorgt voor een ultiem snelle dynamische website met een minimale laadtijd

SSL certificaat

SSL (Secure Sockets Layer) zorgt ervoor dat de data tussen de bezoeker en website wordt versleuteld, daarmee wordt mee bedoeld dat niemand anders op het netwerk de data kan bekijken of bewerken. Een website met SSL is herkent u aan de aan de url. Het websiteadres begint dan met https:// in plaats van http:// en aan het groene slotje.

Kosten

Uw site laten hosten kost € 30 per jaar, heeft u ook een widget en/of prijsberekening dan hoeft u de € 10,- per jaar hiervoor niet te betalen

Nog geen domein

Geen zin om zelf uw domein te regelen

Als u uw website bij ons laat hosten kunnen wij uw domein voor uw regelen (dit is echter niet verplicht), wij regelen dan uw domein, de naamservers en uw emailadress(en). Dit regelen wij via Versio

Kosten

Wij berekenen enkel de kosten die Versio rekent door, niets meer, niets minder

Nergens aan vast

Wilt u zelf controle over uw domeinnaam dat zetten wij dit zonder problemen over